Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Днями військовослужбовці відвідали дитячі будинки сімейного типу

Дата: 05.10.2023 11:50
Кількість переглядів: 252

Фото без описуНаразі на території Чугуївщини – 5 дитячих будинків сімейного типу. По два ДБСТ функціонують у Чкаловській та Малинівській, один – у Новопокровській громадах.

Бійці ЗСУ з подарунками завітали до кожної родини – до Анатолія та Світлани Куликів з смт Чкаловське, Віри Василенко з с. Коробочкине, малинівців Івана та Анни Давидових, Віктора та Олени Цапів, Світлани та Віктора Анашкіних з Тернової. У цих родинах загалом виховується 36 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Гості привезли подарунки малечі – солодощі, канцтовари, яскраві книжки, поспілкувалися з батьками та дітьми, поцікавившись умовами життя та потребами.

«Дякуємо нашим військовослужбовцям за те, що у такий складний та відповідальний час знайшли можливість приділити увагу дітям пільгової категорії та порадувати їх. Це вкрай важливий і цінний для обох сторін діалог, бо саме за майбутнє країни, безтурботне дитинство українських дітей борються зараз наші захисники, – відзначила начальник відділу служби у справах дітей Чугуївської районної військової адміністрації Наталя Федоренко. – А у малечі є змога поспілкуватися з тими, кому вони завдячують можливістю жити на власній землі та радіти кожному дню».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора