Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 09:21
Кількість переглядів: 271

Фото без описуСьогодні ми вшановуємо мужніх, відчайдушних, відважних та саможертовних людей, для яких свобода Вітчизни дорівнює слову життя.

 

Людей, які ризикують життям щодня і щомиті, людей, які відстоюють сьогодні свободу і територіальну цілісність не лише України, а й усього цивілізованого демократичного світу.

 

 Нині це свято ознаменовано іншою датою, але незмінним лишається його контекст та глибина, адже це величний день тих, хто гідно повторює козацьку славу своїх пращурів.

 

Шановні захисники і захисниці України!

 

Вам випало на долю нелегке випробування. Подібно до своїх предків, які боронили рідну землю у буремні князівські та козацькі часи, боролися проти ворога під час національно-визвольної війни та знищували нацизм, сьогодні ви зі зброєю в руках відстоюєте честь та гідність нашої держави перед злом, яке принесла на нашу землю росія.

 

На жаль, цей досвід нелегкий і кривавий, виснажливий та жорстокий, проте величний, героїчний та священний!

 

Щиро зичу вам козацького здоров’я, витримки та мужності, впевненості та відваги, якнайскорішого повернення додому живими та здоровими і синьо-жовтих стягів над головами!

 

В ім’я живих і мертвих, минулих, теперішніх та майбутніх поколінь, в ім’я щасливого завтра нашої неньки України боремося і обов’язково поборемо! Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора