Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розглянуто питання захисту об’єктів критичної інфраструктури

Дата: 28.09.2023 19:01
Кількість переглядів: 490

Фото без описуВідбулося засідання постійно діючої районної координаційної робочої групи з питань забезпечення безпеки і стійкості об’єктів інфраструктури, які є важливими для економіки, національної безпеки і оборони, порушення функціонування яких може завдати шкоди життєво важливим національним інтересам.

 

На засіданні було розглянуто питання формування переліку об’єктів, їх категоризації та включення до секторального переліку; розробки та погодження паспортів безпеки на такі об’єкти. Відпрацьовувалося кроки і щодо інженерного їх захисту та створення резерву обладнання, матеріалів, палива на підприємствах, які забезпечують життєдіяльність населення в громадах.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко підкреслив, що питання захисту об’єктів критичної інфраструктури – на особливому контролі обласної та районної військових адміністрацій.

 

«Наголошую також на важливості неухильного виконання нормативно-правових актів і рекомендацій у сфері захисту критичної інфраструктури та відновлення функціонування важливих для життєдіяльності населення об’єктів, – зазначив Сергій Лободенко. –  Місцеві органи влади повинні мати бачення та стратегію підвищення стійкості громад до кризових ситуацій у разі припинення або погіршення послуг чи життєво важливих функцій».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора