Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі завершується підготовка до опалювального сезону

Дата: 28.09.2023 18:58
Кількість переглядів: 165

Фото без описуСтан готовності об’єктів до роботи у період холодів обговорили під час наради, що відбулася під головуванням начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка.

 

Необхідні роботи вже повністю виконано на всіх наявних 99 артезіанських свердловинах, 21 водопровідно-насосній та 34 каналізаційно-насосних станціях. На завершальному етапі – підготовка котелень, яких налічується 84, та майже 77 км теплових мереж.

 

«Громади повинні мати запаси альтернативних видів палива для опалення об’єктів соціальної сфери, закладів охорони здоров’я та освіти на випадок відключення від централізованого тепло- та газопостачання», – наголосив Сергій Лободенко.

 

Для надання всебічної допомоги населенню, підприємствам та місцевим органам влади у районі триває активна співпраця з різноманітними благодійними фондами, залучення гуманітарних організацій.

 

На підприємствах житлово-комунального господарства Чугуївщини в наявності 95 генераторів різної потужності, які можуть бути використані у разі виникнення довготривалих відключень електроенергії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора