Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Чугуївщині грошову допомогу за програмою єВідновлення отримали вже 620 заявників

Дата: 27.09.2023 19:36
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Як повідомив начальник Чугуївської РВА Сергій Лободенко, сума компенсацій на дрібний ремонт житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, склала майже 55 млн. грн. Кошти вже надійшли на рахунки заявників.

 

«Питання надання компенсацій за програмою «єВідновлення» – на постійному контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Хід реалізації програми було розглянуто і вчора під час апаратної наради, що пройшла під його головуванням, – розповів Сергій Лободенко. – Керівником області дано доручення нарощувати темпи роботи».

 

У районі створеними комісіями заповнено у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна 828 чек-листів, де зазначено середню вартість та обсяг робіт, на загальну суму 70,3 млн. грн.

 

Також Сергій Лободенко повідомив, що загалом же від початку реалізації програми єВідновлення подано 1254 заяви на отримання компенсації.

 

«Ми постійно відпрацьовуємо цей напрямок роботи з керівниками громад, щоб прискорити процес ухвалення рішень та затвердження виплат», – зазначив начальник Чугуївської РВА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора