Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чугуївщину відвідала новопризначена заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова

Дата: 22.09.2023 20:33
Кількість переглядів: 189

Фото без описуВиконує свої обов’язки Олена Логвинова близько двох тижнів, і свій перший візит на новій посаді вона здійснила до Чугуївського району, який відтепер куруватиме.

 

Посадовиця опікується питаннями охорони здоров’я, тож під час поїздки першочергову увагу приділила медичним закладам району. Їх вона оглянула разом з начальником Чугуївської районної військової адміністрації Сергієм Лободенком.

 

Активними темпами тривають ремонтні та опоряджувальні роботи, оснащення новими меблями і медичним обладнанням у Чугуївській та Зміївській лікарнях. Сучасну амбулаторію з усім необхідним та житлом для персоналу мають мешканці села Лиман Слобожанської громади. А ось лікарня у селищі Слобожанське гостро потребує ремонту, бракує тут і деякого вкрай необхідного медичного обладнання. Ці та інші питання Олена Логвинова обговорила під час спілкування з керівництвом медичних закладів та громад.

 

Зважаючи на реалії сьогодення, які змушують віднести до пріоритетних завдань облаштування укриттів, Олена Логвинова перевірила їх стан у деяких навчальних закладах, а також проінспектувала готовність до роботи в період холодів Пункту незламності у Змієві.

 

Крім того, заступниця начальника ХОВА побувала у спортивному комплексі селища Слобожанське. Тут потребує вирішення питання підтримання у належному стані споруди, яка має 2 спортивні зали, 2 басейни, міцну матеріально-технічну базу та є місцем проведення змагань не лише місцевого, а й всеукраїнського рівня.

 

Також цього дня Олена Валентинівна зустрілась з активом району та керівниками громад, познайомившись з кожним особисто. Вона відзначила свою налаштованість на конструктивний діалог та запевнила у готовності до плідної співпраці задля досягнення поставлених цілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора