Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Селищу Слобожанське – 67 років

Дата: 21.09.2023 18:29
Кількість переглядів: 107

Фото без описуНаселений пункт був заснований у 1956 році в зв’язку з будівництвом Зміївської теплової електростанції, яка є однією з найбільш потужних у світі.

 

Внаслідок цього тут стрімко почала розбудовуватися інфраструктура – з’явилися підприємства, заклади освіти, медицини, культури і спорту, аптеки, магазини та кафе, багатоповерхові будинки. Наразі це селище енергетиків із сучасною економікою, технічною оснащеністю підприємств, чудовими місцями відпочинку, яке приваблює нових жителів.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко приїхав привітати мешканців селища з черговою річницею його утворення.

 

«Я памʼятаю свої враження від першого візиту до населеного пункту – ошатна, впорядкована та зелена місцина. Таким Слобожанське є і нині, попри війну і важкі часи, – сказав Сергій Лободенко, звертаючись до депутатського корпусу під час  чергової сесії. – Бажаю селищу подальшого розвитку та руху вперед. Для цього тут є всі передумови – професійне та креативне керівництво громади, а також працьовиті люди, які люблять свій край і прагнуть зробити для його розквіту якнайбільше».

  

Кільком мешканцям громади, які під час повномасштабного вторгнення рф проявили активну життєву позицію та своєю самовідданою працею надавали допомогу землякам, начальник Чугуївської РВА вручив районні відзнаки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора