Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віднині центр екстреної медичної допомоги у Чкаловському працюватиме в оновленій будівлі

Дата: 17.09.2023 11:48
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Заклад охорони здоров’я у Чкаловському відвідав начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко. Він оглянув будівлю, поспілкувався з медиками.

 

У приміщенні, де розташований центр екстреної медичної допомоги, виконано капітальні будівельні роботи – встановлено двері та металопластикові вікна, відремонтовано кімнати для перебування персоналу. Бригади медиків, які у цілодобовому режимі надають швидку допомогу, мають усе потрібне для цього, – транспортний засіб для виїздів на виклики та необхідний запас медикаментів.

 

«Крок за кроком Чкаловська громада, яка є однією з найбільш постраждалих у районі, не лише відновлюється після наслідків окупації та бойових дій. Вона активно рухається уперед у напрямку розширення послуг населенню та поліпшення їх якості, відзначив Сергій Лободенко.Ремонт приміщення відділення швидкої допомоги – чергове тому підтвердження. Все це – результат злагодженої роботи місцевої управлінської команди. Впровадження їх ініціатив задля розвитку громади завжди знаходитиме нашу підтримку».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора