Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Печенізькій громаді відбувся захід з нагоди річниці визволення від російських окупантів

Дата: 12.09.2023 22:26
Кількість переглядів: 96

Фото без описуВ урочистостях взяли участь перший заступник та заступник начальника Чугуївської районної військової адміністрації Костянтин Козлітін та Олександр Апостол.  

 

Захід відбувся у центрі Печеніг – біля відкритої нещодавно Алеї пам’яті зі світлинами загиблих. Тут зібралися керівництво та мешканці громади, військовослужбовці.

 

Олександр Апостол від імені очільника Чугуївської РВА Сергія Лободенка привітав присутніх з річницею визволення населених пунктів Печеніжчини від окупантів.

 

«Ми назавжди запам’ятаємо ті вересневі дні, коли завдяки підрозділам Сил оборони України печенізька земля звільнилася від російського ярма, – сказав Олександр Апостол. – Місяці окупації принесли багато лиха та страждань. Але громада вистояла. Бажаю печенізьцям сил та натхнення для відбудови зруйнованого ворогам, а нам усім – скорішої перемоги!».

 

Присутні поклали квіти до світлин полеглих печенізьців. А на Державному Прапорі України керівниками району та громади, командуванням одного з підрозділів ЗСУ було зроблено пам’ятні написи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора