Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Лободенко провів оперативну нараду

Дата: 12.09.2023 16:53
Кількість переглядів: 136

На неї було запрошено керівників структурних підрозділів Чугуївської РВА, місцевих підрозділів СБУ, прокуратури, Національної поліції, РТЦК, комунальних служб району.

Фото без опису

З учасниками наради начальник Чугуївської РВА Сергій Лободенко розглянув кілька актуальних питань.  

Перш за все він обговорив з новопризначеним керівником районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки стан мобілізації. Акцентувалася увага, у тому числі, на дотриманні законодавчих норм та відповідальності у цьому процесі.

Поцікавився очільник району і проблемними моментами у роботі районних служб, що надають послуги з постачання газу та електрики. З настанням холодів та можливих відключень електроенергії для забезпечення безперебійної діяльності підприємств та організацій, особливо критичної інфраструктури, відпрацювання потребує питання створення запасу резервних джерел живлення та палива до них.

Обговорювалося на нараді і питання забезпечення усім необхідним Пунктів незламності. 

«Попереду – складна пора року. Враховуючи досвід минулорічного осінньо-зимового періоду та зважаючи на завдані росією серйозні пошкодження енергетичної інфраструктури, слід готуватися до найгірших сценаріїв розвитку подій, – відзначив Сергій Лободенко. – Тому хочу наголосити на необхідності чіткої координації усіх владних гілок та районних служб».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора