Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Лободенко: навіть в умовах війни дотримання законодавства у сфері екології має бути у пріоритеті

Дата: 05.09.2023 21:21
Кількість переглядів: 125

Фото без описуПовномасштабне вторгнення росії завдало величезної шкоди людям та інфраструктурі населених пунктів. Але війна несе свій руйнівний вплив і на природу.

Окупація ворожими військами значної частини території Чугуївщини, обстріли та мінування її території негативним чином позначилися і на довкіллі району.

Питання охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко обговорив з начальником відділу Державної екологічної інспекції України у Харківській області Ольгою Кузнецовою.

Попереду – роботи з встановлення фактів шкоди та збитків, заподіяних на землях лісогосподарського призначення, природно-заповідного фонду, захисним насадженням, лісовим розсадникам, лісовим культурам та мисливським угіддям.

З цією метою у Чугуївській РВА створено відповідну комісію та затверджено її склад.

«Незважаючи на виклики, ми маємо докласти максимум зусиль для вирішення екологічних проблем, спричинених конфліктом, – підкреслив Сергій Лободенко. – Необхідно такой навіть в умовах війни приділяти увагу неухильному дотриманню законодавства щодо захисту довкілля».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора