Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем знань

Дата: 01.09.2023 07:57
Кількість переглядів: 262

Шановні освітяни! Дорогі учні та їх батьки!

Фото без опису

Прийміть найтепліші вітання з нагоди Дня знань та початку нового навчального року!

Це свято – особливе, близьке кожному з нас. І яких би висот не досягала у своєму житті людина, шлях до них починається 1 вересня.

На жаль, вже другий рік поспіль школярі зустрічають цей день не на урочистій лінійці, з квітами та передчуттями нового, цікавого етапу життя, а онлайн – за екранами гаджетів та з невідомістю перед обставинами долі.

Разом з тим, зважаючи на досвід попереднього року, злагоджений та гармонійний симбіоз «вчитель – учень – батьки», вже не так страшно і бентежно. Лише така волелюбна нація, як українці, завжди досягатиме своєї мети, яким би складним і тернистим не був шлях до неї.

Пам'ятаймо: освічена людина – це та, що здатна мислити, приймати рішення, відповідати за свої слова та вчинки, керувати життям. Освічена людина – корисна людина. І тільки така людина може бути корисною не лише для оточуючих, а й для своєї держави. Тож, дорогі діти, вчіться, відкривайте нове, різнобічно розвивайтесь і головне – будьте гідними громадянами свої країни!

Дозвольте побажати вам міцного здоров'я, терпіння та витримки, оптимізму та завзяття, впевненості у власних силах та у силах нашого народу!

Нехай новий навчальний рік буде для всіх цікавим та плідним, принесе радість відкриттів та нових досягнень!

Обов'язково все здолаємо, усіх переможемо і неодмінно повернемося за парти під мирним небом над нашою квітучою ненькою-Україною!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора