Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.08.2023 08:59
Кількість переглядів: 284

Провів засідання начальник Чугуївської районної військової адміністрації  Сергій Лободенко, який є головою дорадчого органу.

Фото без опису

Члени комісії, до складу якої входять фахівці структурних підрозділів Чугуївської РВА, представники медзакладу та районного управління поліції, заслухали інформацію начальника служби у справах дітей Чугуївської РВА Олени Альхімович про виконання плану основних заходів у 2023 році. 

Вона розповіла, що з січня поточного року до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей влаштовано 11 дітей, виведено 8, усиновлено 3. Службою забезпечено присутність на 6 судових засіданнях. Її фахівці постійно надають консультації опікунам, прийомним батькам та батькам-вихователям; у режимі відеоконференції беруть участь у нарадах; ведуть облік дітей, які підлягають усиновленню. За підтримки благодійних організацій ведеться робота щодо забезпечення соціально незахищених верств населення продуктами харчування, засобами особистої гігієни, одягом та взуттям. 

На засіданні було затверджено 69 індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (у районі функціонують 7 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 52 дитини, та 13 прийомних сімей, до яких влаштовано 17 дітей). У планах міститься інформація про потреби дитини, заходи, виконавців, строки та стан його виконання.

Рішенням членів комісії також було виведено з дитячого будинку сімейного типу дитину у зв’язку з досягненням повноліття.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора