Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У постійному полі зору Сергія Лободенка – дитячі будинки сімейного типу

Дата: 29.08.2023 19:57
Кількість переглядів: 45

Сьогодні начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко відвідав два ДБСТ у Малинівці.

Фото без опису

Першою гостя приймала родина Цапів, до якої керівник району навідується доволі часто. Востаннє Сергій Лободенко спілкувався з батьками Віктором та Оленою, а також їх малечою у червні. На той момент у родині виховувалося п’ятеро дітей. 

Відтоді мешканців у затишній оселі Цапів побільшало: сюди тимчасово було влаштовано ще двох дівчаток, а тиждень тому передано на виховання однорічне маля, від якого відмовилися батьки. 

Сергій Лободенко поцікавився потребами нових членів родини, а також тим, чи мають дітки все необхідне для навчального року, що незабаром розпочнеться. 

Частий гість начальник Чугуївської РВА і у подружжя Давидових, де виховується шестеро дітей, з яких двоє рідних. Батьки Іван та Анна, дітлахи також залюбки поспілкувалися з Сергієм Лободенком, розповівши про те, чим було наповнене життя родини після їх останньої зустрічі. 

Звісно, дитячі будинки сімейного типу Цапів та Давидових отримали від керівника району подарунки – солодощі, канцтовари, миючі та пральні засоби.

Цього дня також з подарунками ДБСТ відвідала і голова благодійної організації «БФ Волонтери: Дорослі – Дітям» Вікторія Тищенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора