Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще одному мешканцю Чугуївщини Сергій Лободенко вручив посвідчення та знаки Почесного громадянина Чугуївського району

Дата: 28.08.2023 15:06
Кількість переглядів: 183

Найвищої районної відзнаки удостоєна керівник громадської організації «Добрі Дії» Зоя Хабарова.

Фото без опису

Відповідні посвідчення, диплом і нагрудний знак «Почесний громадянин Чугуївського району» начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко привіз до Старого Салтова, де мешкає Зоя Хабарова.

Ще до війни Зоя Юріївна займала активну громадянську позицію та брала участь у багатьох проєктах, що реалізовувалися на території громади.

Але з початком повномасштабного вторгнення діяльність жінки важко переоцінити. Вона організувала доставку продуктів, хліба, ліків, дитячого харчування з Харкова через лінію фронту в окуповану громаду. Брала участь у пошуку нужденних та допомозі сусіднім селам, дачним кооперативам, що були відрізані від всіх шляхів виходу із зони бойових дій.

До вересня 2022 року, коли Збройні Сили України вибили окупантів з краю і вщухли масовані обстріли, Зоя Хабарова допомагала людям, які вимушено проживали у Харкові та інших населених пунктах України. Понад півтори тисячі родин отримали від неї продукти, теплий та літній одяг, засоби гігієни, ліки, дитяче харчування. Після підриву Каховської ГЕС волонтер возила допомогу мешканцям Херсонщини.

Зараз Зоя Юріївна допомагає Старосалтівській громаді налагодити мирне життя.

Її син та чоловік боронять країну у лавах Збройних Сил України.

«Ви справжній приклад безкорисливості, доброти та людяності, – сказав Сергій Лободенко під час вручення посвідчення та знаків. – Не кожен в змозі покинути особисті справи та прийти на допомогу тим, хто цього гостро потребує. Ваші енергійність, активність та сила духу вражають і викликають повагу. Мене надзвичайно тішить той факт, що такі люди живуть у нашому районі. Прийміть щирі слова вдячності за вашу діяльність, спрямовану на підтримку земляків, а надто у нинішній важкий час».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора