Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2023 09:02
Кількість переглядів: 47

Дорогі земляки!

Фото без опису

Від щирого серця вітаю вас з головними святами нашої держави – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Ці святкові дні уособлюють собою історичну єдність поколінь, традицій патріотизму, праці, миру та злагоди у суспільстві, непереможної сили духу та безмежної любові до своєї країни, її культури, звичаїв і традицій. З синьо-жовтим стягом наш народ назавжди утвердив свою державність, соборність і самостійність, готовність віддати життя за свободу і незалежність своєї країни.

Сьогодні, коли безжальний ворог вже півтора року плюндрує нашу родючу землю і свідомо нищить нашу націю, ці свята, як ніколи, покликані об'єднувати та згуртовувати всіх, хто відданий своїй Батьківщині, хто дорожить великою історією своєї країни і народу!

Ці свята зобов'язують кожного з нас своєю працею, терпінням, витримкою та великою вірою наближати жадану Перемогу разом.

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, оптимізму, впевненості у завтрашньому дні, благополуччя та успіхів на шляху до якнайскорішої відбудови рідного краю!

Нехай вас супроводжують мир, згода та душевний спокій! Хай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до Батьківщини, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора