Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівникові двох сільгосппідприємств Печеніжчини присвоєно звання «Почесний громадянин Чугуївського району»

Дата: 21.08.2023 18:39
Кількість переглядів: 346

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко побував у смт Печеніги, щоб особисто вручити посвідчення, диплом і нагрудний знак директору ТОВ «Печенізьке» та ТОВ «Агрофірма «Шанс» Борису Калиновському.

Фото без опису

Разом з головою районної ради Іриною Постніковою Сергій Лободенко щиросердно привітав Бориса Калиновського з відзнакою та висловив слова вдячності за значний внесок у розвиток краю, високу соціальну відповідальність та патріотизм.

«Ваша діяльність під час війни, спрямована на підтримку земляків та Збройні Сили України, – безцінна та заслуговує на надзвичайну повагу, – сказав Сергій Лободенко. – Ваш вагомий авторитет як у колективі, так і серед мешканців громади – цілком заслужений. Нехай зроблене вами добро повертається до вас сторицею, додає сил та надихає до подальших благих справ».

Довідково.

ТОВ «Печенізьке» та ТОВ «Агрофірма «Шанс», які займаються вирощуванням зернових культур та тваринництвом, є найбільшими бюджетоутворюючими підприємствами Печенізької громади.

Протягом багатьох років вони надають матеріальну підтримку в питаннях функціонування закладів освіти та культури.

З перших днів війни, коли Печенізька громада опинилася в ізоляції, під обстрілами та в окупації, Борис Калиновський працює у координаційному штабі при Печенізькій селищній раді. Відчуває його постійну допомогу ось вже протягом 15 місяців і гуманітарний штаб.

Завдяки його підтримці жителі кількох населених пунктів, які були «відрізаними» від поставок продуктів, кілька місяців безкоштовно одержували молоко та за символічною ціною.

Борис Анатолійович має численні відзнаки різних рівнів. Протягом трьох скликань він був депутатом Печенізької районної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора