Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У серпні відбудеться онлайн захід «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»

Дата: 14.08.2023 15:35
Кількість переглядів: 57

Фото без описуГромадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» у межах програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» проводить підготовку до заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!».

Захід розрахований для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Харківської області. Він відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11.00 до 14.00. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами – презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід  з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!».

Захід складається з двох частин:

Основний захід – презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування тощо.

Паралельний захід – проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо  реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Їм надається список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Зареєструватися на участь у заході можна за посиланням https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора