Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем молоді

Дата: 12.08.2023 10:03
Кількість переглядів: 112

Фото без описуДорога молодь Чугуївщини! Вже вдруге в історії України ми святкуємо День молоді, як і вся міжнародна спільнота, – 12 серпня.

 

День молоді – це свято енергії, творчості та надії. Це свято тих, хто є рушійною силою нашого суспільства, особливо нині, в буремний воєнний час. Воно уособлює собою нові відкриття, дерзання, найсміливіші надії та плани.

 

Сьогодні українська молодь гідно боронить нашу свободу на фронті, відчайдушно волонтерить в тилу та активно представляє нашу країну на міжнародних змаганнях та конкурсах.

 

На зміну старшому поколінню прийдуть розумні, енергійні, творчі, впевнені люди, які творять сьогодні і продовжуватимуть творити й надалі горду історію Чугуївського району та квітучої України.

 

Для омріяної Перемоги вже зроблено чимало, і ми щиро віримо в те, що вона – незабаром, і найкраще – тільки попереду! Тож використовуйте свою енергію та завзятість, щоб долати будь-які перешкоди і втілювати в життя свої найсміливіші мрії. Будьте наполегливими і винахідливими, не бійтеся помилок і уроків, які дає життя.

 

Ми пишаємося вами та знаємо, що кожен з вас є гідним громадянином нашої країни. Щиро бажаю вам зберігати оптимізм, виявляти ініціативу, досягати успіху у всіх своїх починаннях. Нехай вас не лякають жодні труднощі, будьте вільними у своїх поглядах, продовжуйте і надалі любити свою державу, і нехай небо над нашою країною якнайскоріше стане мирним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора