Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роману Кримсалюку з Малинівки посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Чугуївського району»

Дата: 10.08.2023 16:26
Кількість переглядів: 375

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко разом з головою районної ради Іриною Постніковою вручив посвідчення, диплом і нагрудний знак дружині та батькові загиблого захисника.

Фото без опису

Керівник району висловив їм слова вдячності та підтримки.

«На жаль, Україна втрачає кращих своїх синів і доньок у боротьбі з хижим агресором, – сказав Сергій Лободенко рідним Романа Кримсалюка. – Ми завжди будемо вдячні всім, хто віддав життя за Україну й за кожного з нас, та пам’ятатимемо про них».

Роман Кримсалюк був справжнім патріотом рідної землі і у перший же день повномасштабного вторгнення, не роздумуючи, добровільно пішов захищати Батьківщину. До війни чоловік працював у Малинівському ліцеї № 1, викладаючи фізику, астрономію та інформатику.

Роман Юрійович намагався зацікавити своїм предметом учнів та приділяв велику вагу обдарованим дітям. Вихованці викладача є переможцями обласного етапу Малої академії наук, різноманітних олімпіад. Вагомий його внесок і у матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу, затишного освітнього середовища.

Загинув старший навідник 1 мінометного розрахунку 3 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А 7291 Роман Кримсалюк 13 грудня 2022 року у с. Площанка Луганської області. Нагороджений орденам «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора